Rala-pätevyys

31.03.2014

RALAn arviointilautakunnan talonrakennusjaosto on myöntänyt Rakennusliike KaPe Oy:lle RALA-pätevyyden seuraavalle toimialalle: Talonrakentaminen: Paikallisurakointi (1.6) 26.3.2014.

Rakentamisen Laatu RALA ry:n kotisivut löytyvät osoitteesta: www.rala.fi

Infopaketti kopioituna Ralan sivuilta:

Rakentamisen Laatu RALA ry


Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA kerää ja ylläpitää tietoa alan yrityksistä, arvioi niitä ja antaa niille pätevyyksiä ja luokituksia. RALA noudattaa toiminnassaan ehdotonta puolueettomuutta ja luottamuksellisuutta, ja RALAn tuottama tieto on luotettavaa ja ajan tasalla.

Kiinteistö- ja rakennusalan keskeiset järjestöt perustivat RALAn vuonna 1997. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä rakennusteollisuuden laatua edistäviä rekisteröityjä yhdistyksiä, jotka edustavat päätoimialansa perusteella joko rakentamisen tilaajia tai rakentamisen toteuttajia.

RALAn jäsenyhdistysten tilaaja- ja toteuttajajäsenet nimittävät edustajansa hallitukseen. Lisäksi RALAn hallitukseen voidaan valita kaksi viranomaisedustajaa jäsenistön ulkopuolelta. Hallitus vastaa yhdistyksen taloudesta ja suunnittelee yhdistyksen toiminnan kehittämistä pitkällä aikavälillä. Se seuraa, valvoo ja vahvistaa RALAn palveluiden sisällön ja ohjeet. Lisäksi se valitsee arviointilautakunnan jäsenet ja ratkaisee myös lautakunnan päätöksistä tehdyt valitukset.

RALAn arviointilautakunta arvioi ja todentaa RALA-pätevyydet sekä myöntää arvioijien raporttien perusteella RALA-sertifikaatit. Lautakunta on jakautunut neljään jaostoon: talonrakentaminen, infra, talotekniikka sekä suunnittelu ja rakennuttaminen. Kussakin jaostossa on kuusi varsinaista jäsentä: kaksi tilaaja-, kaksi toteuttaja- ja kaksi asiantuntijaedustajaa. Poikkeuksena on suunnittelun ja rakennuttamisen jaosto, jossa on kolme tilaajien ja kolme suunnittelijoiden edustajaa.

RALA – Paras tapa löytää osaavat ja luotettavat rakennusalan toimijat

07.04.2020Vetelin liikekiinteistön vesikatto
31.12.2019Rivitalon saneeraus
27.11.2019As Oy Vetelinpuisto 1 - vesikaton korjaustyöt
21.03.2018As Oy Kampelin Kartano
26.10.2016Markkulan kattoremontti
31.05.2016Harjun rivitalo - kattoremontti
19.01.2016Purojankujan vuokra-asunnot
09.09.2015Kattourakointia tuhansien neliöiden kokemuksella!
31.03.2015Päiväkoti Kivitaskun laajennus
26.11.2014Mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti valmistui aikataulussa

Siirry arkistoon »