PALVELUT


Vuotaako katto? Kaipaako ulkoseinät uutta maalipintaa? Pitäisikö keittiötä uudistaa? Mikään työ ei ole meille liian pieni taikka liian suuri. Teemme vuosittain paljon remonttia ja rakennamme uutta myös yksityisille asiakkaille. Katso myös suunnittelu ja valvonta

 

Muutamia esimerkkejä:

 

OMAKOTITALOT 

Onko sinulla tietynlainen pohja mielessä ja haluaisit säästää hieman kustannuksissa ja teettää oman kodin laadukkaasti rakennuttuna pitkästä tavarasta? Vai haluaisitko kenties toteuttaa suunnittelijamme kanssa piirustukset ja lähteä sitä kautta viemään kanssamme projektia eteenpäin? Onnistuu!

 

AUTOTALLIT

Me rakennamme tallit varastoineen päivineen pohjasta kattoon ja muutama valmis mallikin löytyy. Kysy tarjous! Meiltä saat halutessasi kaiken suunnitelmista lähtien.

 

LAAJENNUKSET/ULKORAKENNUKSET

Jos tarvitset lisää tilaa, vaikkapa sauna- ja pesutilat vanhan rakennuksen yhteyteen, niin ota yhteyttä. Hoidamme homman vaikka suunnittelusta valmiiseen pintaan saakka!

 

KATTOREMONTIT

Toteutamme kattoremontin vanhan purkamisesta aina uuteen pintaan ja loppusiivoukseen asti. Teemme työn laadukkaasti ja ajatuksen kanssa. Myös konesaumakatteet!

 

JULKISIVUREMONTIT

Remontti alkaa aina purkutöillä ja usein julkisivun uusimisessa laitetaan myös lisää lämmöneristystä seiniin. Meiltä saat hyvät ideat edulliseen ja kannattavaan toteutukseen. Työt valmiiseen pintaan ja loppusiivoukseen asti!

 

KEITTIÖREMONTIT

Keittiökalusteiden asennus onnistuu taitavilta timpureiltamme käden käänteessä.

 

KYLPYHUONEREMONTIT

Puramme vanhat pinnat pois ja tarvittaessa uusitaan rakenteetkin. Tarvittaessa purkutöissä käytetään alipaineistusta, jotta pöly ei leviä asuntoon. Vesieristys- ja laatoitustyöt tuhansien neliöden kokemuksella. Työ voidaan halutessa luovuttaa asiakkaalle täysin siivottuna!

 

IKKUNA- JA OVIREMONTIT

Meidän kauttamme saat edulliset ikkunat ja ulko-ovet. Ikkunat ja ovet vaihtuvat kokeneiden asentajien ansiosta nopeasti ja ammattitaidolla. Sinulle jää vain kalusteiden suojaaminen remontin läheisyydessä. Pyydä käymään paikan päällä, niin teemme sinulle tarjouksen kokonaispaketista!

 

VAHINKOTAPAUKSET

Mikäli kiinteistöllesi sattuu vahinko ja tarvitset pikaista rakennuspalvelua, niin teemme myös korjaustyöt vakuutusyhtiöille. Konsultoi aina ensin vakuutusasiamiestä ja ota sen jälkeen yhteys meihin. Yhdessä voimme miettiä ratkaisut ja aikataulun niiden toteuttamiseen.

 

Myös ns. avaimet käteen periaate, jossa hoidamme kaiken rakentamisen sisältäen rakennus-, sähkö-, putki- ja ilmastointityöt. Tämän mahdollistaa vuosien aikana kanssamme useilla yhteisillä työmailla tutuiksi tulleet yhteistyökumppanit, joiden ammattitaitoon me luotamme ja joiden tiedämme hoitavan työnsä laadukkaasti ja ajallaan.

 

Esimerkkejä:

• vesivahinko (kylpyhuone, keittiö, kellari yms.),

• myrskyvauriot (puukaadot rakennuksen päälle yms.),

• tulipalo

 

 

Soita meille ja pyydä käymään paikan päällä! Teemme teille tarjouksen. Tarjouspyyntö on ilmainen ja siihen ei liity sitoumuksia.

 

 

UUTISET


1.12.2022

 Virastotalon ikkunaremontti

 Lue lisää »

 

18.8.2022

Rakenteiden kosteuden mittaus

Lue lisää »

 

 9.3.2021

Vetelin uimahallin peruskorjaus

Lue lisää »

 

7.4.2020

Vetelin liikekiinteistön vesikatto

Lue lisää »

 

31.12.2019

Rivitalon saneeraus

Lue lisää »

 

27.11.2019

As Oy Vetelinpuisto 1 - vesikaton korjaustyöt

Lue lisää »

 

VIDEOT