RAKENTAMINEN

Meidän kauttamme saa rakennuspalvelua aina perustuksista harjaan saakka. Hoidamme pienet ja suuretkin rakennusprojektit ja palvelemme niin yksityisiä, julkisia, kuin yritysasiakkaitakin. Alla listausta yleisimmistä rakennuspalveluistamme. Meiltä voit kysyä tarjousta ja apua kaikkeen rakentamiseen liittyvään. 


Kattoremontit

Toteutamme kattoremontin vanhan purkamisesta aina uuteen pintaan ja loppusiivoukseen asti. Teemme työn laadukkaasti ja ajatuksen kanssa. Tuhansien neliöiden kokemuksella!


Kylpyhuoneremontit

Puramme vanhat pinnat pois ja tarvittaessa uusitaan rakenteetkin. Tarvittaessa purkutöissä käytetään alipaineistusta, jotta pöly ei leviä asuntoon. Vesieristys- ja laatoitustyöt tuhansien neliöden kokemuksella. Työ voidaan halutessa luovuttaa asiakkaalle täysin siivottuna.


Julkisivuremontit

Remontti alkaa aina purkutöillä ja usein julkisivun uusimisessa laitetaan myös lisää lämmöneristystä seiniin. Meiltä saat hyvät ideat edulliseen ja kannattavaan toteutukseen. Työt valmiiseen pintaan ja loppusiivoukseen asti!


Keittiöremontit

Keittiökalusteiden asennus onnistuu taitavilta timpureiltamme käden käänteessä. Meidän kauttamme myös laadukkaat kalusteet edullisesti ja ajallaan.


Omakotitalot

Onko sinulla tietynlainen pohjaratkaisu talolle mielessä ja haluaisit säästää hieman kustannuksissa ja teettää oman kodin laadukkaasti rakennuttuna pitkästä tavarasta? Vai haluaisitko kenties toteuttaa suunnittelijamme kanssa piirustukset ja lähteä sitä kautta viemään kanssamme projektia eteenpäin? Onnistuu!


Laajennukset, tallit ja ulkorakennukset

Jos tarvitset lisää tilaa, vaikkapa sauna- ja pesutilat vanhan rakennuksen yhteyteen, niin ota yhteyttä. Hoidamme homman vaikka suunnittelusta valmiiseen pintaan saakka.

 

Rakennamme myös autotallit varastoineen päivineen pohjasta kattoon ja muutama valmis mallikin löytyy. Meiltä saat halutessasi kaiken suunnitelmista lähtien.


Ikkunoiden ja ovien vaihdot

Meidän kauttamme saat edulliset ikkunat ja ulko-ovet. Ikkunat ja ovet vaihtuvat kokeneiden asentajien ansiosta nopeasti ja ammattitaidolla. Sinulle jää vain kalusteiden suojaaminen remontin läheisyydessä. Pyydä käymään paikan päällä, niin teemme sinulle tarjouksen kokonaispaketista.


Vahinkotapaukset

Mikäli kiinteistöllesi sattuu vahinko ja tarvitset pikaista rakennuspalvelua, niin teemme myös korjaustyöt vakuutusyhtiöille.

 

• konsultoi aina ensin vakuutusasiamiestä ja ota sen jälkeen yhteys meihin. Yhdessä voimme miettiä ratkaisut ja aikataulun niiden toteuttamiseen.

 

• meiltä myös kosteusvaurion paikantaminen ja vahinkoraportointi. Kosteuden mittaus (EUROFINS EXPERT SERVICES Rakenteiden kosteuden mittaaja - sertifikaatti)

 

• myös ns. avaimet käteen periaate, jossa hoidamme kaiken rakentamisen sisältäen rakennus-, sähkö-, putki- ja ilmastointityöt. Tämän mahdollistaa vuosien aikana kanssamme useilla yhteisillä työmailla tutuiksi tulleet yhteistyökumppanit, joiden ammattitaitoon me luotamme ja joiden tiedämme hoitavan työnsä laadukkaasti ja ajallaan.

 

ESIMERKKEJÄ

• vesivahinko (kylpyhuone, keittiö, kellari yms.)

• myrskyvauriot (puukaadot rakennuksen päälle yms.)

• tulipalo